He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

jueves, 13 de diciembre de 2012

Campanie de strangere de produse pentru persoanele fara adapost"ALPHA TV impreuna cu Grupul de initiativa JCI Prahova si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua isi propun sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Ne dorim sa le oferim o masa calda in ajunul Craciunului, pachete cu alimente traditionale si articole de igiena, haine si incaltaminte.Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru. Organizam o campanie de strangere de produse (haine, incaltaminte si articole de igiena) pana la data de 19 decembrie. 
Orice ajutor este binevenit!"

Locatie: Alpha Tv. pe strada Mihai Eminescu nr. 7, Ploiești.


"De Sarbatori majoritatea oamenilor isi indreapta atentia si catre cei mai putin fericiti decat ei, catre persoanele nevoiase pentru care Craciunul nu inseamna o bucurie ci o alta ocazie de a se simti singuri si neajutorati.
Cei mai multi se orienteaza spre caminele de copii sau batrani. Insa foarte putini sunt cei care se gandesc la oamenii pentru care sarbatorile nu inseamna decat zile de lupta pentru supravietuire in adevaratul sens al cuvantului; oameni care au ca scop in viata sa supravietuiasca inca o zi temperaturilor extreme, cei care viseaza la o bucata de paine si o pereche de pantofi: persoanele fara adapost.
Grupul de initiativa JCI Prahova (Junior Chamber International) si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua isi propun sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Ne dorim sa le oferim o masa calda in ajunul Craciunului, pachete cu alimente traditionale si articole de igiena, haine si incaltaminte.Asteptam mesajele dumneavoastra la adresa de e-mail jciprahova@yahoo.com sau la 


numerele de telefon de telefon 0726 994 055 - Iulian Serban sau 0724 214 702 - Iulian Sirbu

iar noi va vom contacta si ne vom asigura ca deranjul dumneavoastra va fi cat se poate de mic. 

Toti cei care vor face donatii vor primi un raport detaliat al sumelor stranse si al cheltuielilor, 

poze cu zambetele celor carora le veti lumina sarbatorile si mesajele lor de multumire!"No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi lista de blogs

Buscar este blog