He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

sábado, 3 de abril de 2010

Paște Luminat! Felices Pascuas!

Aici mi-aș dori să fiu acum, de Paște! Într-un loc plin de Liniște, Mulțumire și Lumină, sub greutatea sfîntă, copleșitoare și totuși plăcută a Timpului! Am fost aici în 2004 și m-aș întoarce oricînd, cu aceeași emoție și bucurie......Sărbători împlinite și fericite, vă doresc!

Os deseo a todos Felices Pascuas! Mucha Paz, Luz y Tranquilidad en sus vidas y en sus casas! Aqui os dejo dos videos del Monasterio de Putna - un lugar muy especial, al que siempre regresaría con la misma emoción que sentí aquella primera vez, en el año 2004 ... ¡Id a verlo!


lunes, 29 de marzo de 2010

Am Diploma de Licență! În sfîrșit!


În sfîrșit am Diploma de Licență și Supliment la Diplomă! Fix la timp pentru a putea aplica, cu toate actele în regulă, vizate/apostillate/traduse/legalizate, la Masterul de Istorie Contemporană (Modul Historia de las relaciones internacionales), la Madrid :d ... Dacă tot e puțin probabil să și urmez, undeva în viitorul apropiat, masterul acesta, după ce și dacă voi fi admisă, măcar am diplome și scrisori de accept de agățat pe perete întru veșnica admirație și pomenire a strănepotilor -presupunînd, desigur, că voi avea așa ceva- :)) :)) :))

Mi lista de blogs

Buscar este blog