He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

jueves, 2 de abril de 2009

si marmota invelea ciocolata in staniol........


Fragment din interviul luat de tanti Luiza Radulescu-Pintilie lui nenea Augustin Buzura - castigator al Premiului Opera Omnia la Festivalul International de Poezie Ploiesti 2009, interviu aparut in Ziarul Prahova din 2 aprilie...sa ne amuzam:

-Pentru un scriitor care si-a adjudecat, de mult timp, cea mai importanta dintre recunoasteri -aceea a cititorilor- si care a primit numeroase alte trofee, ce reprezinta inca un premiu?

- Premiul acesta ma bucura din mai multe motive. Intai de toate, fiindca el este legat de numele unui urias al culturii -poetul Nichita Stanescu. Apoi, pentru ca l-am primit intr-un oras care stie sa cinsteasca valorile, ceea ce nu-i deloc putin lucru intr-un timp in care nu prea se mai obisnuieste acest lucru. Si, nu in ultimul rand, am in vedere juriul, care a fost condus de cel mai important critic al generatiei mele, academicianul Eugen Simion

...si marmota invelea ciocolata in staniol..... =))

Mi lista de blogs

Buscar este blog