He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

miércoles, 30 de diciembre de 2009

STOP INDIFERENTEI!

Traim in Romania. Tara in care un partid ce sustine ca apara interesele clasei de mijloc se dedica distrugerii sistematice a acesteia. Unde Juniorii si Junioarele de Dorobanti, cu „studii” in State (?!?) si care vorbesc engleza mai rau decat un elev de clasa a III-a, candideaza (sau au candidat deja cu „succesuri”) pentru un loc cald in Parlament. Tara in care dicteaza fusta cat mai scurta, contul cat mai dolofan al taticului, pilele cat mai sus puse, aroganta, bascalia, mediocritatea, falsitatea si nesimtirea. Unde buna educatie, educatia civica, cultura generala, bunul gust, demnitatea, responsabilitatea, sinceritatea, onestitatea, spiritul viu, critic, discursul lucid, devin, din ce in ce mai mult, piese de muzeu, calitati desuete si retrograde. Traim in tara in care se iese in strada pentru drepturi salariale, insa niciodata pentru a se atrage atentia asupra celor de mai sus. Dincolo de un stomac satisfacut, restul parca nici nu mai conteaza. Avem o tara minunata, nu-i asa? STOP i n d i f e r e n t e i ! LA MULTI ANI!2 comentarios:

  1. MESAJUL DE ANUL NOU AL VIITORULUI REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICOLAE.
 Romania ete o tara comunista!!! Dupa douazeci de ani de la revolutie, puterea economica si politica este in mana mafiei comuniste. Este nevoie de o rasturnare politica si sociala de proportii. .Revolutia monarhica nu este a revansei. Toti membrii societatii trebue sa beneficieze de aceleasi drepturi si datorii. Numai in aceste conditii se poate vorbi de neutralitate politica si un rege al tuturor.
” Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor, as accepta sa vin in Romania. Sint pregatit sa fac acest pas important.
M-as implica in reconstructia tarii pentru a face din Romania un stat puternic, care sa se bucure de incredere pe plan international”


    MONARHIA CA O NECESITATE SI ULTIMA SPERANTA.
Clasa politica romaneasca reprezentativa este o iluzie. Ea reprezinta in totalitate securitata si comunistii care au preluat puterea economica dupa asa numita revolutie. Ea este aliata cu lumea interlopa formata din clanurile tiganesti. Diferenta de titulatura nu reflecta vreo diferenta de program politic sau social. Daca ideia lustratiei ar intra in functiune 95% din oamenii politici ar disparea cu parlament cu tot. Geana a fost ofiter acoperit in USA iar aparteneta lui Basescu la securitate este cunoscuta de toata lumea. Democratia politica fara democratie economica este inexistenta. Romania este un stat mafiot in care 5% din populatie detine capitalul si bogatia intregii natiuni. Restul populatiei nu detine nimic sau a luat drumul strainatatii. Revenirea monarhiei fara o schimbare structurala a societatii ar fi o parodie groteasca. Cu alte cuvinte revolutia furata de comunisti trebue continuata preferabil pe cale democratica. Baza ei este lustratia politica si o politica economica care sa incurajeze creiarea de capital in afara clicii de beneficiari. Statul mafiot trebue dezmembrat. Continuarea revolutiei anticomuniste nu este cea a revansei ci a creierii de drepturi si datorii egale pentru toti. Monarhia constitutionala este tocmai garantia acestui lucru. Deschideti : http://devanewyork.blogspot.com/
La noi se minte pe rupte pentru a se castiga timp. Romania nu este pe marginea prapastiei ci chiar in prapastie. Este un stat in faliment economic. Criza economica si politica va creia in curand o societate in dezagregare in care oamenii vor iesi in strada. Criza politica va devenii perpetua iar Romania un stat de neguvernat. Se vor incerca solutii din afara sistemului de tip
mafiot balcanic. Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate. Am trimis pe aceasta tema o scrisoare printului Charles care a binevoit sa-mi raspunda. Ea se incheie spunand ” Revenirea la monarhie prin varul meu printul Nicolae este interesanta si
trebue luata in considerare dar in ultima instanta totul depinde de vointa poporului roman ” Sunt cu totul de acord.
Robert Horvath DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

    ResponderEliminar
  2. Confruntarea Radu Stroe - Prigoana jr. (imi vine sa si rad cand scriu asa ceva), aparent neinsemnata, are totusi o importanta majora. Este prima consultare electorala de dupa cele mai disputate alegeri din ultimii 20 ani, in care suspiciunea de frauda electorala a fost cea mai mare, si dupa care vom asista, aproape sigur, la instituirea unui regim super-autoritar. O victorie a aluia mic si urat (mai ales daca va fi si ea suspectata de nereguli) va consolida regimul si i-ar evidentia si mai clar esenta. In schimb, o victorie a lui Radu Stroe ar echivala, ca efect si implicatii politice, (pastrand, desigur, proportiile) cu performanta lui Emil Constantinescu din 1996 (oricat de mult mi-ar displacea geologul). Ar arata ca regimul isi tradeaza slabiciunile, ca nu e de nebatut si ca o opozitie PNL - PSD poate fi una de succes. Impactul va fi cu atat mai mare cu cat e vorba de etern aristocraticul sector 1 al Capitalei.

    ResponderEliminar

Mi lista de blogs

Buscar este blog