He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

miércoles, 13 de agosto de 2008

Madrid !!!!Madridul a fost numit, in mod oficial, orasul prin care Spania candideaza la organizarea Jocurilor Olimpice din 2016, la doi ani dupa ce a ratat organizare JO de vara din 2012, informeaza Reuters.
Orasul Madrid a fost eliminat in turul 3 al votului de catre Comitetul International Olimpic (CIO), in urma congresului care a avut loc la Singapore, in 2005, iar orasul Londra a castigat organizarea Jocurilor Olimpice din 2012, invingand in finala orasul francez Paris. Printre contra-candidatele Madridului la organizarea Jocurilor Olimpice din 2016 s-ar putea regasi Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro, Roma si Doha. Comitetul National Olimpic din Spania trebuie sa informeze pe cale oficiala CIO pana la 13 septembrie, apoi CIO va examina dosarul depus, iar in iunie 2008 va prezenta o lista cu orasele admise pentru urmatoarea etapa. Decizia finala privind tara organizatoare a Jocurilor Olimpice din 2016 va avea loc la Copenhaga, la 2 octombrie 2009. Sursa: Realitatea.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi lista de blogs

Buscar este blog