He aprendido que el mundo quiere vivir en la cima de la montaña, sin saber que la verdadera felicidad está en la forma de subir la escarpada.
Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

miércoles, 13 de agosto de 2008

China, SUA, Russia- adevaratul podium olimpic

Echipa nationala de gimnastica a Romaniei -multumim Rusiei ca s-a indurat de noi si ne-a daruit medalia de bronz, desi exercitiile noastre au fost o rusine nationala. Multumim prietenei noastre Mama Rusia pentru ca ratand la anumite aparate, ne-a dat sansa sa ne umflam iar in pene, ca si cum vai ce valoare avem si ce forta mondiala suntem noi.
Despre diferenta uriasa de punctaj intre noi si SUA sau China...mai nimic. Ca doar adevarul doare. Despre faptul ca de cele mai multe ori punctajul nostru cel mai mare la un aparat era cel mai mic pentru SUA sau China, despre faptul ca pe covorul de la sol am fost singurele fara o coregrafie cat de cat decenta, un fond muzical decent, incat pana si chinezoiacele altadata atat de inexpresive au valsat excelent pe sol, despre atitudinea de echipa la care din nou ne-am fi clasat intr-un clasament imaginar pe ultimul loc ...din nou nimic.

Mediocre dar satisfacute, asteptand greselile adversarului (adica ale Rusiei, ca tot avem noi o obsesie istorica cu aceasta tara) fetele"noastre" nu tradau niciun stres pe chip, in timp ce gimnastele chinezoaice sau americane se concentrau asupra victoriei, rugandu-se la daddy Bush sau la Marele Mao, imbratisandu-se si aratand o solidaritate demna de invidiat.

Bravo China! Bravo luptatoarelor din echipa Statelor Unite ale Americii, care au pierdut aurul pentru putin... . Ambele echipe au aratat un nivel de pregatire excelent, imbinand elementele tehnice cu o coregrafie artistica impecabila. Iar diferenta nu a facut-o decat hazardul si un gram de noroc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi lista de blogs

Buscar este blog